Vizite în Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu”

Persoanele care doresc să viziteze Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” din Iaşi sunt rugate să folosească calendarul de mai jos pentru a-şi programa vizita la BCU.

Folosiţi butoanele Înainte şi Înapoi pentru a selecta săptămâna vizitei. După selectarea intervalului, completaţi formularul afişat.

Rezervările se fac pentru grupuri de maximum 10 de persoane.

Dacă aţi completat deja formularul şi doriţi să anulaţi rezervarea, vă rugăm să contactaţi Secretariatul Bibliotecii, cu cel puţin 24 de ore înainte de vizita programată, la telefon 0232 261796 sau 0232 264245 (interior 105), fax 0232 261796 sau la adresa de email directiune.bcu@gmail.com.

Sâmbăta vizitele ghidate se fac pentru grupuri mai mari de 8 persoane, iar taxa de vizitare este de 20 lei/adult și 10 lei/copil. Pentru grupurile organizate de elevi și studenți, tariful este de 5 lei /persoană. Programările se fac cu cel puţin 24 de ore înainte, DOAR PENTRU INTERVALUL ORAR 10.00-13.00.

Important: Având în vedere prevederile Legii nr. 190 din 18 iulie 2018 pentru măsurile de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), vă informăm că, în cadrul evenimentelor organizate de către Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași la care doriți să participați, vor fi colectate și prelucrate date cu caracter personal, precum numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail. Totodată, se realizează fotografii și/sau înregistrări video ale persoanelor participante. Aceste materiale vor fi utilizate în scopul prezentării și promovării evenimentelor desfășurate de către Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași, precum și pentru realizarea rapoartelor statistice și livrabilelor necesare implementării proiectului „Restaurare și reabilitare a clădirii monument istoric Biblioteca Centrală Universitară «Mihai Eminescu» Iași”. Prin completarea formularului, vă exprimați consimțământul cu privire la colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și pentru filmarea și fotografirea dumenavostră, în scopurile identificate mai sus.

Ai vizitat Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” din Iaşi? Aici poţi să ne împărtăşeşti impresiile tale:

Sus